Generelt:

Undervisning er prissat ud fra gennemsnitlig 4 lektioner pr måned. Over en hel sæson er der flest måneder med 4 lektioner, men enkelte med hhv. 3 eller 5 lektioner. Hvis rideklubben afvikler undervisning mindst 3 gange i løbet af en måned, udløser en aflysning IKKE refusion i prisen. Prisen er fastsat ud fra et gennemsnit på 4 gange undervisning pr. måned. I nogle måneder har man 5 gange undervisning, og derfor tilbydes der ikke refusion i prisen, hvis man en måned kun har 3 gange undervisning.  

Undervisningen betales forud og er bindende. Ved sygdom/ferie af rytter gives der ikke ny lektion.

Giv gerne besked til din underviser hvis du ikke kommer.

Der er ingen undervisning på helligdage og skoleferier.

I de weekender hvor Vejle Rideklub afholder stævner, kan der forekomme aflysninger. Orientering om dette vil blive slået op på Facebook "Vejle Rideklub - elevskole" . Hold dig i øvrigt orienteret hos din underviser.

Opsigelsesperioden er løbende mdr. + 1 mdr.. Send en mail til elevskolen@vejlerideklub.dk ved udmeldelse af hold.

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet hos VRK eller er udefra kommende ekvipager og bruger af faciliteterne hos VRK glæder det, at medlemsskab  af VRK er obligatorisk.

 

Parter som går til springning, kan der ikke findes en erstatningshest hvis hesten skulle være syg eller halt på dagen. Ønsker du part på en af vores elevheste, skriv en mail til elevskolen@vejlerideklub.dk

 

Til alt undervisning bruges hjelm (cykelhjelm er ok) og støvler med hæl (gummistøvler er ok). Lange bukser og handsker er et must. Vi har et mindre antal låne ridehjelme i ponystalden som kan lånes hvis man ikke selv har en.