Eventoversigt

Mini Ridelejr - lørdag d. 22/6

Antal tilmeldte: 10/15 Pris: 400,- Lokation:
Ibækvej 15
7100 Vejle
Dato:
22-06-2024 07:45 - 18:00
Sidste frist for tilmelding:
08-06-2024

Mini Ridelejr lørdag d. 22/6 2024

Som noget nyt, har vi i år lavet en miniridelejr for dem, der måske ikke er helt klar til at overnatte eller være med en hel weekend endnu.

Der vil på denne miniridelejr være ekstra hjælp, så man behøver ikke at kunne sadle mm selv.

Mini ridelejren kommer til at foregå lørdag d. 22/6-2024

Vi mødes i rytterstuen kl. 7.45 klar til at hjælpes ad med at lukke hestene på fold.

Vi spiser morgenmad, frokost og aftensmad sammen, rider og hygger med heste/ponyer i løbet af dagen.

Afhentning efter aftensmad kl. 18:00.

Tilmelding er bindende og man betaler ved tilmelding. Beløbet refunderes ikke.

Sidste frist for tilmelding er d. 8. juni eller når alle pladser er optaget.
Arrangementet er begrænset til 16 pladser.

Vi glæder os til at hygge med jer

Elevskoleudvalget

BEMÆRK at AMY, CORONA og MERCEDES kan IKKE vælges !! Der SKAL vælges 3 forskellige ponyer/heste.

Vi prøver at opfyldet et af ønskerne, men der er ingen garanti. Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke, hvis man ikke møder op.

Ved godkendelse og betaling, godkender man også at der må tages billeder under Ridelejren som må bruges på hjemmesiden samt på vores FB grupper

Sommer Ridelejr - fredag d. 28/6 til søndag d. 30/6

Antal tilmeldte: 1/1 Pris: 1200,- Lokation:
Ibækvej 15
7100 Vejle
Dato:
28-06-2024 17:00
30-06-2024 17:00
Sidste frist for tilmelding:
09-06-2024

RIDELEJR 2024

Vejle Rideklub tilbyder Sommer ridelejr

fra d. 28. Juni til 30. Juni 2024.

Vi glæder os til ridning, leg og sjov for alle – både elevryttere og private.

Det bliver en ridelejr hvor børnene i trygge rammer både kan lære, have det sjovt og hygge med heste og ponyer.

Elevryttere er begrænset til 20 børn, hvor man som udgangspunkt er 2 om hver pony/hest, så skynd jer at melde til, der er tilmelding efter ”først til mølle” princippet.

Fredag d. 28. Juni, kl. 17:00, ankomst, indkvartering og aftensmad.

Søndag d. 30. Juni, kl. 17:00, oprydning og tak for nu.

Elevryttere SKAL ønske 3 heste/ponyer -dette gøres via mail på; elevskolen@vejlerideklub.dk emne: "sommer ridelejr"

(de fordelte heste/ponyer meldes ud inden betaling og ankomst)

Pris: Kr. 900,- for privatryttere og parter

kr. 1200,- for elevryttere (inkl. leje af elevhest)

Tilmelding Senest den 9. Juni 2024 eller når pladserne er optaget på vnetlisten med elevhestene.

Elevskoleudvalget

BEMÆRK at AMY, CORONA og MERCEDES kan/må IKKE vælges !!

HUSK at send ønsker på mail elevskolen@vejlerideklub.dk emne "SOMMER RIDELEJR".

Alle tilmeldinger er med venteliste tilmelding. Når heste er fordelt sendes der et betalingslink.

! Ved godkendelse af betalingslink, godkender man også at der må tages billeder under Ridelejren som må bruges på hjemmesiden samt på vores FB grupper !