Vores heste


Chopin Stillehøj (Chopin)

Ukendt race 16 år

Chopin er en skøn hest, trods hans 185+cm. er han en blid lille dreng. Han kan rides af alle, men pga. hans størrelse, kræver det er rytter der kan komme op på ham.

Odys

Polsk skovhest 12 år

Odys er 1ér pony, og en rigtig mand med meninger i stalden. Han kan virke sur, men han prøver blot at slippe for at lave noget. Odys må ikke få godbidder på staldgangen, men man må meget gerne lægge godbidder i hans krybbe efter undervisning. Odys kan gå med alle, og er den nemmest pony i hallen og på skovtur.

Aldershvile Stelmerang (Stella)

dansk sportspony 17 år

Stella er 2ér pony og en rigtig hoppe. Hun kan have attitude i stalden, men hun mener ikke så meget med det. Hun er nem at ride, og er et hit hos nybegyndere og let øvede ryttere.

Pintas

Ukendt race 6 år

Pintas er ca. 136cm og kom til Vejle Rideklub September 2023

Leonardo (Skrummel)

Ukendt race 10 år

Karla

Ukendt race 6 år

Karla er ca. 153cm, og er en sød pige i stalden. Hun er nem at ride, og kan gå med de fleste, og så er hun lidt til den dovne side.

Johs

Ukendt race 8 år

Gunner

Tinker 15 år

Gunner er en 1ér pony. Han kan rides af alle, og håndteres af alle i stalden. Gunner er lidt til en dovne side, så han er en favorit hos begynderne. Gunner er kendt for hans udflugter, men det er mest om foråret. Har man godbidder med, og han får dem løbende over til hallen, så skal han nok blive ved en.

Corona

Ukendt race 16 år

Corona er ca. 120cm

Amaryllis (Amy)

Tinker 11 år

Amy er en dejlig 2ér pony som kan gå med alle. Hun er nem i omgang, og nem at ride. Amy er fantastisk til vores nybegyndere.

Jane

15 år

Privat-pony som vi låner mandag og onsdag Jane er ejet af Nadia og lånes ud til elevskolen 2 dage i ugen. Hun er er helt igennem rar og nem at håndtere, Jane kan strigles og sadles af alle. I ridning kan hun til tider være en dame der selv vil bestemme hvad hun gider og ikke gider. Jane elsker ponygames, spring og skovture. Ejer: Nadia

Carraigahulla Tara Rose (Rose)

Irsk sportshest 12 år

Rose er ca. 165cm, og en frisk dame. Hun kræver en øvet rytter, men er fornøjelse at ride, når man har lært hende at kende, og hun er oplagt til rytteren der gerne vil lidt mere. I stalden er hun sød og kærlig.

Ileou A La Couatte (Loui)

Ukendt race 5 år

Loui er en skøn vallak ca. 165 cm. og spinkel bygget. Han er en blid dreng, og har et fantastisk godt sind. Han kræver en letøvet rytter, da han endnu har meget at lære.

Quinto

Ukendt race 20 år

Windstron (Haffe)

Haflinger 7 år

Haffelaf er vallak og ca. 156 cm. Charme, selvtillid og lækkert hår beskriver bedst Haffe. Han er en livlig og meget nysgerrig dreng i stalden som elsker opmærksomhed. Han er stadig ung, og er bedst med let øvet / øvet rytter.

Mercedes

Ukendt race 6 år

Mercedes er en lille hest som kræver en øvet rytter, da hun er frisk når hun rides. Hun er nem at håndtere i stalden. Mercedes er privathest som vi låner om onsdagen