Kære medlemmer/medlemmers forældre i elevafdelingen, opstalder og privat rytter

Info om baggrunden for hvorfor der afholdes stævner samt introduktion til klubbens hjælpersystem
Vejle Rideklub afholder hvert år et antal stævner i spring og dressur. Stævner er en væsentlig indtægt for, at klubben økonomisk kan løbe rundt, og derfor en vigtig faktor for, at vores klub fortsat kan eksistere. Indtægterne fra stævnerne bruges bl.a. til at vedligeholde faciliteter, købe nyt udstyr samt udbedre skader på rideklubben mm.
Hvis klubben fortsat skal have muligheden for, at afholde stævner og derved have indtægter derfra, er der brug for frivillig hjælp fra alle fronter - både fra de garvede og nye hjælpere. Derfor har klubben meget brug for DIN/JERES hjælp. Det kræver ingen forudsætning at hjælpe til stævnerne, hvilket betyder at alt hjælp kan bruges og der er arbejdsopgaver til alle. Arbejdsopgaver som kræver oplæring vil der blive en introduktion og oplæring til, så alle kan føle sig trygge og derved få en god oplevelse. Det vigtigste grundlag er et fælles ønske om at bibeholde muligheden for at afholde stævner og derved sikre klubbens fortsatte eksistens ved, at vi i fællesskab kæmper for vores rideklub.
Der er tidligere blevet lavet et hjælpersystem. Dette har indtil nu ikke været praktiseret i fuld udstrækning ift. medlemmers time andel. Dette bliver der ændret på nu, da vi har brug for, at alle tager andel for at kunne løfte opgaverne til de kommende stævner. Den nye bestyrelse har derfor besluttet, at der startes op på et nulstillet hjælpersystem, hvor man som medlem af Vejle Rideklub fremadrettet er forpligtiget til at hjælpe til, når klubben afholder stævner og andre aktiviteter. Nedenstående hjælpetimer vil beregnes ud på de kommende 5 stævner. Efter de 5 stævner vil bestyrelsen evaluere hjælpesystemet og evt. foretage justeringer.
Da klubben ikke har mulighed for at afholde samme mængde stævner som tidligere er hjælpersystemet blevet revideret en smule ift. andel af hjælpetimer for kommende 2. halvår 2020 og 1. halvår af 2021.
Som medlem af Vejle Rideklub skal man hjælpe med følgende antal timer for kommende 5 stævner:
Privat opstalder 12 timer
Privat part 12 timer
Elevpart 10 timer
Elev- og rideskole afdeling 5 timer
Følgende stævner er planlagt frem til marts 2021
Springstævne d. 9.-11. oktober 2020
Springstævne d. 8.-10. januar 2021
Springstævne d. 12.-14. februar 2021
Dressurstævne d. 4.-7. marts 2021
Dressurstævne d. 18.-21. marts 2021
Regler:
  • Hjælpersystemet omfatter alle afdelinger, alle aktive medlemmer og alle der modtager under-visning på VRK.
  • Hver hjælpertime har en værdi af kr. 100,- pr. time, hvor antal timer som ikke er udført efter hjælpesystemet, når de 5 stævner er afviklet vil blive ud faktureret medlemmet til betaling. Dvs. hvis du som medlem mangler at udføre 5 timer vil du modtage en faktura på kr. 500,- til betaling.
  • Søskende, forældre, venner og andre egnedemå gerne tage timer for medlemmet.
  • Man er selv ansvarlig for at holde sig informeret om, hvornår der afholdes stævner.
  • Man er selv ansvarlig for at tilmelde sig i tråden på Vejle Rideklub´s Facebook.
  • Man er selv ansvarlig for ens navn og medlemsnummer registreres korrekt ved tilmelding via Facebook (medlemsnr. kan findes via Conventus)
Hjælperlisterne bliver som udgangspunkt altid lagt ud på vores Facebookside, hvor det er muligt at byde ind på hvilket tidsrum man kan bidrage, når de enkelte stævner meldes ud. Så hvis du på nuværende tidspunkt ikke er medlem af klubbens Facebookgruppe, så er du mere end velkommen til at tilmelde dig ”Vejle rideklub - for medlemmer”, hvor du også kan få generelle oplysninger om, hvad der sker på din rideskole.
Hvis du har spørgsmål som elevrytter er du mere end velkommen til at tage kontakt til Anne Johansen på nr. 25626949 eller på mail til vrkstaevne@outlook.dk
Ved spørgsmål som privat rytter, opstalder, elevpart og elevrytter er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på mail vejlerideklub@gmail.com
Venlige hilsner
Vejle Rideklubs bestyrelse