Prisjustering med ikrafttræden pr. 1 april 2018.

Kære Medlem
Se venligst link nedenfor vedr. prisjustering Prisjusteringer pr. 1. april 2018
Kære Medlem
Se venligst link nedenfor vedr. omstrukturering.
I ønskes alle en god sommer.
Omstrukturering - info.

SOMMERFERIE INFORMATION:

Kære medlem
Så nærmer sommerferien sig igen, hvilket betyder at vores personale skal afholde en velfortjent ferie og i den forbindelse er der følgende informationer.
Undervisning: Der vil ikke være holdundervisning i hele juli måned, hverken for elevafdeling eller i privatafdeling - dog vil man fortsat kunne modtage enetimer. Dette aftales direkte med underviser. Sidste undervisningsdag for elevafdeling er torsdag d. 29. juni.
Sommergræs: Igen i år sender vi vores hårdt arbejdende elev- heste og ponyer på sommergræs, så de kan få sig et velfortjent hvil. De vil blive flytte lørdag d. 1. juli fra kl. 10.00, hvor man skal være velkommen til at stille op med en trailer. I perioden, hvor elev- hestene og ponyerne er på sommergræs kan man ikke besøge dem. Klubben sørger for, at de tilses dagligt. Elev- hestene og ponyerne flyttes tilbage til VRK i uge 31, hvorefter de stille og roligt skal trænes op igen.
Staldvagt: Igen i år har vi allieret os med klubbens trofaste væbner – Maria Juul – som vil tage sig godt af stalden i ugerne 29,30 og 31. Maria træffes på mobil: 20 43 67 88
Foldordning: Klubben tilbyder ikke normal foldordning i ugerne 29, 30 og 31, men man har selv mulighed for at kontakte Maria mhp. at få en aftale. Hvorledes dette arrangeres er klubben uvedkommende.
Aftenfodring: Aftenfordring foregår som hidtil og man skal selv bytte indbyrdes - såfremt vagten ikke passer ind i ferieplanerne.
Opstart efter sommerferie: Første undervisningsdag, hvor almindelig holdundervisning og elevafdeling starter op igen er mandag d. 14. august. Handicapafdelingen starter op igen tirsdag d. 8. august.
I ønskes alle en rigtig god sommer.